Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La Fiscalia demana l'absolució de 5 membres de la PAHC de Sabadell

Estaven acusats de coacció per haver-se encadenat a la seu del Banco Santander de la ciutat

30/11/2012 Drets i Llibertats
Acció de suport amb els acusats Acció de suport amb els acusats

La Fiscalia va demanar  l'absolució de 5 membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisis (PAHC) de Sabadell, en un judici celebrat ahir a la capital del Vallès Occidental. El membres de la plataforma estaven acusats de coacció per haver-se encadenat a la seu del Banco Santander de la ciutat. La fiscalia va manifestar en el judici que la protesta estava dins de la legalitat vigent.

Amb aquesta acció, la plataforma volia pressionar l'entitat bancaria perquè s'avingués a negociar la dació en pagament per als afectats d'una família, que es trobaven incapaços de fer front al pagament del deute hipotecari. Tot i que després de l'acció, la PAH es va entrevistar amb el director de la sucursal, segons els afectats no hi va haver més resposta de l'entitat a la demanda de negociació. Arran d'aquests fets l'entitat bancaria va interposar una denúncia que va culminar ahir, segon informa Vilaweb Sabadell

Paral·lelament la PAH va realitzar una concentració a l'exterior de l'edifici dels jutjats. Al sortir, els acusats van explicar que el resultat del judici entre aplaudiments dels concentrats. Oriol Sorolla, portaveu de la PAH va anunciar que “El que trenca la convivència social son el mig milió de desnonaments que hi ha hagut a l'estat espanyol i que cada dia es deixi sense llar a cinc-centes famílies” responent així als arguments de l'acusació particular del Banco Santander.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid