Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primavera Valenciana
La Primavera Valenciana torna a concentrar milers de persones

Un any després dels greus fets repressius contra els estudiants de l'institut Lluís Vives, el centre de València torna a ser protagonista amb una manifestació que ha concentrat unes 5000 persones.

15/02/2013 Drets i Llibertats

A les sis d'esta vesprada partia la manifestació sota el lema "Som poble, som lluita, som futur" que ha estat convocada per l'Assemblea per les Llibertats i contra la Represió per commemorar el primer aniversari dels fets coneguts com la "Primavera Valenciana" a València. Val a dir que ha estat un esdeveniment precedit de molta expectació i és per això que ha contat amb nombrosos responsables de premsa i expectació mediàtica. La marxa ha transcorregut des de l'institut Lluís Vives, a escassos 300 metres de l'ajuntament de València, al centre de la ciutat, i la subdelegació del govern espanyol, recorrent el carrer Colom, una de les vies principals de la capital valenciana.

La manifestació s'ha realitzat sense incidents en un clima festiu que ha aplegat entre 4.500 i 5.000 persones segons els organitzadors. Durant tot el recorregut s'han reproduït les consignes per la dimissió de Paula Sánchez de León, delegada del govern espanyol al País Valencià, així com del ministre d'educació, José Ignacio Wert. També han tingut lloc nombrosos castellets a ritme dels dolçainers i dolçaineres Estrela Roja de Benimaclet, així com els cants de "l'Estaca".

Al final de la manifestació s'ha llegit el comunicat unitari donant per finalitzada la marxa reivindicativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid