Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Se supera amb escreix els 33.500€ del verkami pel concert solidari #Primaveravalenciana

El dissabte 18 de febrer de 2012, el cantautor Pau Alabajos va escriure el tuit: “Vos tenim preparada una #PrimaveraValenciana que vos aneu a cagar!

30/01/2013 Drets i Llibertats

L’Assemblea Global de l’IES Lluís Vives ha assolit més de 40.000€ dels 33.500 que havia fixat l'objectiu en la campanya de microcenatge per al concert solidari del proper 15 de febrer a les 22h al Palau de Congressos de València

L'objectiu d'aquest concert i campanya és recollir fons i donatius per poder fer front a les despeses d'uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones que, en l'àmbit de l'Assemblea Global del Lluís Vives, han manifestat lliurament la seua voluntat de què siga l'Associació Jurídica Primavera Valenciana qui porte la defensa jurídica davant els Tribunals.

Agraïment

Després de quasi un any de patir esta condemnada repressió per part de les forces policials i polítiques del govern, l’Assemblea Global de l’IES Lluís Vives agraeix la implicació de la societat en l'assoliment d'aquest primer objectiu, ja que "no és el final de la tasca, perquè a dia de hui, veiem que aquell disbarat de càrregues policials s’ha reforçat amb ʹcàrregues legislativesʹ -com ara la llei de taxes-, però per damunt de tot la LOMQE, encara en preparació" tal com ho manifesten el seu bloc.

"Darrere la cortina de fum dels disbarats de declaracions del ministre Wert", continua dient, "s’amaga que aquesta llei, sobre tot, vol la desarticulació social dels centres, tot desproveint de poder de gestió als consells escolars. Això acaba amb la gestió democràtica dels centres i torna el poder a la direcció, que, com hem vist al Lluís Vives i altres centres, és més fàcil de controlar mitjançant l’amenaça"

1r aniversari

El proper 15 de febrer farà un any de l'anomenada Primavera Valenciana. La Primavera Valenciana, com és ben sabut, és el nom amb què es van anomenar les múltiples mobilitzacions que van tenir lloc a València després d’uns atacs de brutal repressió exercida reiteradament per la policia cap a uns joves que es manifestaven pacíficament pel seu dret a l’educació. Els antecedents començaren després del decret que retallava dràsticament els ingressos en l’educació pública. El decret de 18 de gener de 2012 contemplava mesures com ara; fortes retallades salarials als docents o l’increment del nombre d’alumnes per classe que implicava una reducció considerable de la plantilla docent.

En el primer aniversari d’aquesta primavera Valenciana, l’Assemblea Global del Lluís Vives i l’Associació Jurídica Primavera Valenciana han organitzat per a divendres 15 de febrer un concert solidari al Palau de Congressos de València. Hi actuaran Obrint Pas, La Habitación Roja, Senior i el Cor Brutal, Maronda, La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Aspencat, Feliu Ventura, Manolo Tarancón, Cesk Freixas, Mr Perfumme, Clara Andrés, Arthur Caravan, Galavera, Meritxell Gené, Julio Bustamante, El Diluvi, Tórtel i Emma Get Wild

Valora
Vídeos
Torna la Primavera Valenciana
23 entitats denuncien la repressió policíaca durant la Primavera Valenciana - 08/06/12
#Intifalla Mascletá Fallas 03 Marzo 2012 #primaveravalenciana
#Intifalla Mascletá Fallas 03 Marzo 2012 #primaveravalenciana
Segons els sociòleg Gil-Manuel, és la 1a vegada des q és alcaldessa q Rita no ix al balcó durant la mascletà
Vídeoclip de la #PrimaveraValenciana
Vídeoclip de la #PrimaveraValenciana. La música és de Pau Alabajos: "Utòpics, idealistes, ingenus" del seu darrer CD "Una amable, una trista, una petita pàtria"

D'acord, nosaltres som els utòpics,
idealistes, ingenus
que no fan més que somiar.
Però estem farts de creuar-nos de braços
mentre la terra s'afona sota els nostres peus.

D'acord, sabem que no som perfectes,
tenim els nostres punts febles,
però aprenem dels errors.
Almenys vivim amb la consciència tranquil·la,
perquè hem fet tot el possible per tal de canviar el món.

D'acord, nosaltres som els il·lusos
guardians de causes perdudes,
inconformistes tossuts.
Però hem dit prou, ja no volem refugiar-nos
darrere de les paraules, ara passem a l'acció.

D'acord, ens falta molta experiència,
convé sumar els esforços,
i els càntics de tanta gent,
però anem creixent, ens fem més forts cada dia,
mai no perdem l'esperança i seguim avançant.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid