Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP rebutja el nou "pla d'ajust" imposat a l'Ajuntament de Mataró

El "pla d'ajust" s'ha aprovat amb els vots favorables de la resta de grups municipals i l'únic vot en contra de la CUP.

06/05/2012 Política
El regidor de la CUP Xavier Safont-Triaha estat l'únic que ha qüestionat la imposició d'un nou "pla d'ajust" imposat pel govern espanyol a l'Ajuntament de Mataró. El "pla d'ajust" és una condició que imposa l'estat per permetre a l'Ajuntament retornar en 10 anys enlloc de 5 anys els diners que l’estat li reclama per les liquidacions negatives de les aportacions estatals dels pressupostos dels anys 2008 i 2009. La CUP proposa insubmissió a un sistema de finançament injust que perjudica els ajuntaments catalans.

En el ple del 4 de març de 2012 Xavier Safont-Tria ha proposat que "fins que no acbem amb la salvatge sagnia del 40% dels impostos que s'en van i no tornen" l'Ajuntament no ha d'acceptar ni "intervencions per part de l'estat" ni acceptar plans d'ajust que venen imposats. El portaveu de la CUP ha dit que ens fem insubmissos a les polítiques de l'estat que retallen, que ens roben i que a més acaben intervenint la política municipal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid