Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transparència
La CUP de Mataró publica un nou butlletí

El nom, CUPgròs, sorgeix d'una enquesta realitzada a Facebook

20/04/2012 Comunicació
La CUP de Mataró ha tret a la llum un nou butlletí per explicar a la ciutat la feina que duu a terme. El butlletí CUPgròs neix amb la voluntat d’informar de la lluita de la CUP al carrer i també a les institucions. La revista sortirà tres cops l’any: per Sant Jordi, per Les Santes i per cap d'any. El primer número ja es pot consultar a la xarxa.

El nom del nou butlletí de la CUP Mataró sorgeix d'una enquesta oberta que es va realtizar a través de la xarxa social Facebook. Hi han participat 115 persones que han proposat els noms següents: Cupgròs (33% de vots), Camí Ral (14%), Mataró Viu (11%), Laia (10%), Bon CUP de falç (10%), El Parc (7%), ÉsCUP (5%), #CUPinfo (5%), i altres propostes.

El butlletí s'edita en paper i es distribuïrà gratuïtament per les cases de la ciutat. Del primer número se n'han editat 10.000 exemplars. La revista té 8 pàgines d'informació, articles d'opinió, recull gràfic de cartells editats per la CUP, mots encreuats, vinyeta humorística i recull de mocions dutes per la CUP al Ple de l'Ajuntament. El tema de portada són les retallades.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid