Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Documental
XIRINACS, el documental, assoleix el 43% del finançament

El projecte de Llibertat.cat i la Fundació Randa-Lluís Maria Xirinacs es finança a través de micromecenatge

05/07/2014 Comunicació

XIRINACS, el documental, un projecte que impulsa Llibertat.cat en col·laboració amb la Fundació Randa-Lluís Maria Xirinacs i que realitzarà Zeba Produccions, ha assolit el 43% del seu finançament durant la primera setmana de posada en marxa de la campanya de micromecenatge.

El projecte, que necessita un mínim de 12.000 euros per tirar endavant, ha recaptat 5.205 euros des de dilluns, quan es va posar en marxa la campanya a Verkami. Un total de 123 mecenes han col·laborat econòmicament amb la proposta.

El pressupost per a la realització del documental està comptabilitzat en 20.000 euros, 12.000 dels quals es demanen a través de Verkami a canvi d'un ampli ventall de recompenses que inclouen l'enviament del DVD del documental.

Entre les compensacions també hi ha exemplars de llibres de Xirinacs, una samarreta amb una cita de Xirinacs, una visita guiada al Pla de can Pegot on va morir el filòsof, el DVD del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català o una plaça al curs d'introducció al model filosòfic de Xirinacs, entre altres.

Fes ara la teva aportació i ajuda a fer realitat XIRINACS, el documental

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid