Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Documental
Les recompenses de XIRINACS, el documental

Des de DVD i llibres a un curs teòric passant per una visita guiada al Ripollès. XIRINACS, el documental, ofereix àmplies recompenses per a les aportacions a Verkami

01/07/2014 Comunicació

Tots els mecenes de XIRINACS, el documental, rebran un paquet de recompenses en funció de les aportacions que realitzin per a finançar el projecte. Les contribucions econòmiques poden anar dels 5 euros als 500 i s'adapten tant a particulars com a col·lectius.

Les recompenses, que es poden consultar segons l'aportació a la pàgina del projecte a Verkami, inclouen l'enviament del DVD del documental a partir dels 25 euros i d'una samarreta feta expressament pel documental a partir dels 35. La samarreta portarà imprès el rostre de Xirinacs i la seva citació "La independència no es demana, es pren".

Des dels 5 euros, però, els micromecenes ja seran recompensats amb un agraïment al web, el nom als crèdits i un exemplar de la revista Glops amb biografia o escrit de Lluís Maria Xirinacs. A partir d'aquí, a mesura que augmenta la quantitat econòmica es van afegint més compensacions que inclouen exemplars del llibre "El Terror, la Pau i el Sagrat" i "El valor humà de la pau i altres textos inèdits", de Lluís Maria Xirinacs, així com "Camí cap a la independència", un recull d'articles sobre el procés independentista editat per Llibertat.cat. 

D'altres recompenses són una samarreta amb una cita poètica de Miquel Martí i Pol i també un DVD del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català. Els mecenes més generosos tindran dret a una plaça al curs d'introducció al model filosòfic de Xirinacs 2014-2015.

Una de les recompenses més especials serà una manualitat edició limitada que es fabricarà expressament pel documental. Serà un vitrall dissenyat en homenatge a Lluís Maria Xirinacs del qual se'n faran uns pocs exemplars.

Visita al Ripollès

Tots aquells que aportin 50 euros o més seran recompensats amb una visita guiada al Pla de can Pegot, a Ogassa, Ripollès (on hi ha el monòlit dedicat a Xirinacs) en el marc de l'Aplec d'Homenatge que se celebra el 3 d'agost.

La visita anirà a càrrec de Lluís Planas, el director del projecte El Camí. La visita es realitzarà en el marc de l'homenatge que cada any se celebra al Pla de can Pegot, el lloc on va morir Lluís Maria Xirinacs "en la soledat i el silenci", tal com va deixar escrit ell mateix.

La visita tindrà lloc el segon dia del Camí de Vidabona (Ripollès) que es realitzarà del 2 al 5 d'agost de 2014: una ruta que recorrerà les quatre etapes del Camí de Vidabona, seguint els mites que en Lluís Ma. Xirinacs va sembrar a través de la seva mort-ofrena i del seu Dietari Final per aquests preciosos indrets del Ripollès, al peu de la Serra Cavallera i del Taga. Aquest itinerari comença a Sant Joan de les Abadesses, passant per Ogassa, per l'alberg en rehabilitació El Negre, i acabant a Ripoll.

Els mecenes que aportin 50 euros o més podran participar de franc a la caminada del segon dia, on s'explicaran aspectes de la figura de Xirinacs relatius a la seva vida, el seu immens i plural llegat i la seva singular forma de mort.

Fes ara la teva aportació i ajuda a fer realitat XIRINACS, el documental

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid