Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió
Solidaritat valenciana amb Mas, Ortega i Rigau

Presentació del manifest unitari 'Estem per la democràcia'

03/02/2017 Drets i Llibertats
Una vintena d’organitzacions polítiques, sindicals socials i culturals del País Valencià, han presentat hui a València, el manifest unitari de solidaritat amb el procés democràtic i sobiranista que es viu a Catalunya i contra la judicialització que pretén imposar l’Estat espanyol. Aquesta judicialització tindrà un moment àlgid el proper dilluns dia 6 de febrer amb l’inici del judici contra l’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigau. En aquest procés la fiscalia demana 10 anys d’inhabilitació per a Mas i 9 anys per a Ortega i Rigau.

Les organitzacions valencianes que de moment han signat el manifest solidari són: Acció Cultural del País valencià ACPV, l’Assemblea Antirepressiva i per les Llibertats el Micalet, el Bloc d’Estudiants Agermanats BEA, les CUP,s d’Almàssera i Biar, Escola Valenciana, Estela Roja de Benimaclet, ERPV, Esquerra Valenciana, Estat valencià, Intersindical valenciana, JARIT, JODaD, Lambda, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Poble Lliure, SEPC, Societat Coral el Micalet.

A la presentació del manifest s’ha destacat també el suport de diferents personalitats entre les quals han destacat la del primer president de la Generalitat Valenciana, en Josep Lluís Albinyana.

Els portaveus han reiterat el suport explícit a les persones encausades i la condemna sense pal·liatius a "la deriva autoritària de l’estat espanyol que afecta no només a Catalunya i el seu procés democràtic sinó que ens acabarà afectant també al País Valencià".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid