Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Badalona
Pot Comú allarga el termini per presentar projectes fins el 28 de febrer

El canvi de data es fa després de la petició de diferents entitats i associacions

01/02/2017 Economia
Les entitats, associacions, particulars i moviments de Badalona tenen fins el 28 de febrer per presentar la proposta de projecte social a Pot Comú. Després que diferents col·lectius ho hagin demanat, la Comissió de Pot Comú ha decidit canviar la data límit per presentar els projectes. El dimarts 28 de febrer finalitza el termini.    

La iniciativa de Pot Comú repartirà 30.000 € entre els projectes finalistes procedents de l'excedent de sou dels regidors i regidores de Guanyem Badalona en Comú. 

Un cop acabi el termini per presentar els projectes socials, hi haurà una segona fase on es revisarà que tots els projectes hagin presentat la documentació que es demana. Posteriorment el jurat de Pot Comú puntuarà els diferents projectes segons les bases que estan publicades al web de Pot Comú.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid