Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitat
"Som 27 i més" rebutja participar al procés de mediació que impulsa la UAB

Les imputades consideren que només es tracta d'un "rentat de cara" de l'actual equip de govern i l'acusa de no voler pagar els errors de l'anterior.

29/11/2016 Educació

Les persones encausades per la tancada al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2013 han emés un comunicat anunciant que renuncien a participar en el procés de mediació que l'Equip de Govern de la rectora Marga Arboix vol impulsar. Els imputats consideren que no està garantida la neutralitat del procés, ja que la mateixa institució de la UAB ha estat qui ha imposat els criteris de la mediació i els mediadors, quan és part implicada en el conflicte. A més, afegeixen que tampoc mereix la seva confiança que un dels mediadors sigui el Síndic de Greuges de la UAB, escollit a dit per l’Equip de Govern anterior i no per vies democràtiques.

Pels imputats, un cop s'ha acabat el procés d'instrucció no té cap sentit iniciar una mediació, ja que no podria parar aquest procés judicial. Consideren que la mediació s'hauria d'haver iniciat abans i només retirant la demanda de Responsabilitat Civil (més de 384.000€) i sol·licitant l’arxivament del cas a la Fiscalia es podria esmenar l'error.

Segos diuen, "el seu joc de rentat de cara" exigeix que les persones imputades assueixin els actes de que se les acusa com a delictius. En contrast, ells consideren que el conflicte va ser i continua sent polític, i emplacen a la UAB a establir una taula de negociació amb els agents convocants a la tancada del Rectorat (la Coordinadora d'Assemblees de Facultat el SEPC i els sindicats dels treballadores) per encarar la solució política i l’aplicació de les mocions aprovades al Claustre del 21 i 22 de març de 2013.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid