Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua 2016
Nombroses poblacions i barris barcelonins acullen actes del Correllengua 2016

Lluçanès, Berga, Figueres, Malgrat de Mar, Sentmenat, Cassà de la Selva, Roda de Ter, Tiana-Montgat, Avinyó, Castellolí, Sitges, Castellbisbal, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç de Montalt, Pallejà i Guardamar. A destacar també  els actes que se celebraran a la ciutat de Barcelona: Horta-Guinardó, la Vila de Gràcia i Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

20/10/2016 Llengua

Al Lluçanès, la Xarxa de Biblioteques celebrarà el Correllengua amb un Superclub de Lectura dedicat a Montserrat Roig. Aquesta activitat aplega els diferents clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques del Lluçanès i tindrà lloc aquest divendres 21, al Local Social de Santa Creu de Jutglar, a partir de les 19h.

Durant el cap de setmana, el Correllengua arribarà al seu màxim. Destaquem el seu pas Berga amb un cartell ben farcit. Divendres, la Sala Polivalent del Teatre Municipal acollirà la xerrada ‘Montserrat Roig. 45 anys de vida, 25 de llegat’ a càrrec de Laia Serra i Neus Ràfols, de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya. Dissabte les activitats es traslladen al carrer, on no faltarà la lectura del manifest, un recital literari dedicat a Roig, l'actuació bastonera, la diada castellera i molt més! I per acabar, diumenge es farà la taula rodona ‘La llengua catalana, present i futur’ amb la participació de Carme Junyent, Julià de Jòdar, Jordi Cussà, Pau Vidal, Jaume Aulet i Mireia Boya. Moderarà el debat Pere Gendrau. Aquí teniu la programació completa.

Figueres enceta aquest divendres una nova edició del Correllengua amb la Nit del Correllengua, un esdeveniment cultural i lúdic amb programació pràcticament simultània a tres punts de la ciutat fins ben entrada la matinada. A destacar també els tres correllengües que se celebraran a la ciutat de Barcelona:Horta-Guinardó, la Vila de Gràcia i Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

D'altres viles que organitzen activitats aquest proper cap de setmana arreu del Principat són: Malgrat de Mar, Sentmenat, Cassà de la Selva (es farà la 1a Ruta dels Països Catalans), Roda de Ter, Tiana-Montgat, Avinyó, Castellolí, Sitges, Castellbisbal, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç de Montalt. A la secció de notícies i a l’agenda del web de la CAL hi trobareu tots els detalls d’aquests actes, a més d’informació dels pròxims esdeveniments.

Aquest dijous, la vila de Pallejà ha viscut una nova jornada de Correllengua amb la conferència ‘Montserrat Roig. El compromís amb la vida’, a càrrec de la periodista Elvira Altés. També a Guardamar s'ha programat una munió d'actes, destacant la cercavila, la lectura de manifestos de les escoles i entitats participants i l'actuació del cantautor Dani Miquel.

Els col·lectius i entitats que ho desitgeu, encara sou a temps d’afegir-vos al Correllengua 2016! Podeu posar-vos en contacte amb la CAL al correu  correllengua@cal.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid