Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#20anysCAL
El Correllengua 2016 s'endinsa per la nació

Aquest cap de setmana la flama de Correllengua serà present a diverses poblacions d'arreu del país, destaquem els actes de de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), Calella i Malgrat de Mar (Maresme), L'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Bescanó (Gironès), Figueres (Alt Empordà), i Elx (Baix Vinalopó). Seguiu el Correllengua a l'Agenda de la CAL

15/10/2016 Llengua

A Calella

Aquest dissabte, a la plaça de l’Ajuntament, es faran diverses activitats del Correllengua 2016 a la ciutat de Calella.

La festa es farà a la Plaça de l’Ajuntament. El primer que hi haurà serà a les 5 de la tarda, quan es farà una actuació per a la mainada amb el Mag Deivid. Ell mateix ha explicat quin tipus d’espectacle oferirà.

Una hora més tard, a les 6, es farà una xocolatada preparada per l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella, i es llegirà el manifest del Correllengua 2016.

Per finalitzar els actes, a les 7 del vespre, hi haurà una actuació musical a càrrec d’Ihsanlulu. Una de les dues components del grup, Lourdes Bartrolí, ha recordat que repeteixen al Correllengua i que faran un concert només amb música catalana.

En cas de pluja els actes del Correllengua es farà a l’Espai Mercat.

Bescanó

També podreu visitar l'exposició 'CAL. 20 anys fent viva la flama de la llengua' i al vespre concert amb Francesc Ribera "Titot" i David Rosell entre altres actes

A l'Hopitalet de Llobregat

A més a més, aquest proper diumenge, a les 18.30h al Centre Catòlic de l’Hospitalet, i gràcies a la col·laboració del Quadre Escènic del Centre Catòlic, tindrà lloc la representació de l’obra Reivindicació de la senyora Clito Mestres, de Montserrat Roig.

Es tracta d’un intens monòleg en què una actriu en plena maduresa artística i vital repassa la seva vida just abans de sortir a escena a representar el personatge de Clitemnestra.

És l’única obra teatral escrita per Montserrat Roig, que va ser pensada per a ser interpretada per la seva germana Glòria, i on es reflecteixen els principals motius de l’obra literària de l’escriptora barcelonina de qui enguany es commemora el 25è aniversari de la seva mort: un repàs a la història personal de la dona del segle XX.

Amb aquest acte la CAL de l’Hospitalet tanca la celebració del Correllengua 2016 a la ciutat.

Esperem poder-nos veure i gaudir, a través de la interpretació de l’Anna Trias, d’un espectacle poc representat però ple de força dramàtica i de gran interès literari.

A Figueres

Exposició «20è aniversari del Correllengua» als aparadors de la Rambla

Sant Joan de MedionaMalgrat de Mar  i Sant Feliu de Llobregat (veure també "Les grans associacions sobiranistes es troben en una festa al Baix Llobregat")

Ramon Llull i Isabel de Villena seran els protagonistes a Elx

Aquest dijous ha tingut el Correllengua a Elx, on s'ha commemorat el 9 d'octubre amb Ramon Llull i Isabel de Villena com a protagonistes, ambdós escriptors de rellevància. A les 19:15h s'ha fet un passacarrer des del mateix Casal Jaume I d'Elx que anirà acompanyats de la flama del Correllengua i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El cascabot”. En arribar a l'ajuntament de la ciutat, s'ha procedit al lliurament de la flama a l'alcalde; els joves de l'IES Misteri d'Elx que han legit el manifest i el mestre Carles Barquero ha fet un parlament. “El cascabot” seran els qui amenitzaran l'acte amb un actuació, segons informa La Veu del País Valencià.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid