Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#noalTTIP
Clam a Barcelona i Palma contra el TTIP i el CETA

A Barcelona una cadena humana van unir el consolat del Canadà, a la plaça de Catalunya, fins l'oficina de la UE al passeig de Gràcia cantonada Provença. A Palma, es va encerclar la delegació del Govern de Balear

16/10/2016 Política

Dissabte passat hi van haver mobilitzacions a Barcelona i Palma contra contra el tractat de lliure comerç entre Europa i els Estats Units (TTIP) i l'acord entre la UE i el Canadà (conegut com a CETA).

A Barcelona, més de 3.000 persones es van concentrar a la plaça de Catalunya on es va iniciar una cadena humana que ha recorregut el passeig de Gràcia fins a l'oficina de la UE, al mateix passeig de Gràcia amb Provença. L'acte havia estat convocat per la campanya 'Catalunya no al TTIP', que compta amb el suport de més de 400 entitats, moviments socials, sindicats i organitzacions polítiques.

Fa un any que el govern municipal va aprovar declarar Barcelona ciutat contrària al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP) entre Europa i els Estats Units.

Centenars de persones a Palma

A Palma, més de 250 persones es van concentrar aquest dissabte davant la Delegació del Govern de les Illes. La mobilització, convocada per Plataforma No al TTIP Mallorca, va començar a les 18.00 hores amb una batucada que ha atret l'atenció dels transeünts i a continuació es va llegir el manifest de rebuig a aquests tractats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid