Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#NoalTTIP
Barcelona acull la primera trobada Pan-Europea de territoris lliures de TTIP i CETA
13/04/2016 Drets i Llibertats

Els dies 21 i 22 d'abril Barcelona acollirà la Trobada paneuropea d'Autoritats Locals i Nova Generació de Tractats de Lliure Comerç. Els alcaldes de Grenoble, Birmingham, Watermael-Boitsfort, Corfú, Egaleo estaran presents en aquestes jornades, així com els de València, Sevilla i diversos municipis de Catalunya. També s'uniran càrrecs electes de ciutats com Colònia o Viena, representants de sindicats com CCOO i CGT i eurodiputats de grups com Esquerra Unitària Europea (GUE / NGL) i Els Verds / Aliança Lliure Europea.

La trobada, organitzada per la campanya #NoalTTIP i l'Ajuntament de Barcelona, es presentarà demà dijous 14 d'abril, a les 11:30, a La Hidra / ZZZINC (carrer de Sant Vicenç, 33, Barcelona).

Hi participaran Gerardo Pisarello (primer tinent d'alcalde i regidor encarregat de l'àrea de Treball, Economia i Planificació de l'Ajuntament de Barcelona) i Lucía Barcena (portaveu de la campanya #NoalTTIP d'Ecologistes en Acció). A la taula també estarà Serlinda Vigara, portaveu d'Ecologistes en Acció i autora de l'informe "L'amenaça global assalta lo local: el TTIP en municipis i comunitats autònomes", que també es presentarà en aquesta roda de premsa. L'informe posa de manifest la amenaça que suposen tractats com el TTIP, el CETA o el TISA a la sobirania dels municipis i les autonomies en la seva capacitat per gestionar matèries d'habitatge, sanitat, medi ambient, serveis socials, educació o alimentació. També detalla el panorama alarmant al qual es veurien sotmesos cadascun d'aquests aspectes bàsics de les nostres vides.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid