Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BAVIERA
Un atemptat a Munic provoca almenys 9 morts

Almenys nou persones han mort després d'un tiroteig en un centre comercial de Munic (Baviera). Inicialment semblava que els atacants (o atacant) eren d'extrema dreta perquè han cridat "sóc alemany". Algunes fonts indiquen que només hi hauria un atacant d'origen alemany-persa que s'ha suïcidat a un quilòmetre del centre comercial.

22/07/2016 Internacional
Segons un portaveu policial hi ha tres atacants a la fuga (inicialment semblava  que eren alemanys d'extrema dreta perquè s'han sentit crits dient "sóc alemany") tot i que nombrosos agents de la policia alemanya van envoltar el centre Olimpia i helicòpters sobrevolen la zona. Les forces policials concentren l'operatiu de recerca a la capital bavaresa, després que diversos testimonis presencials indiquessin que els tres atacants van abandonar el centre comercial Olimpia, en el qual es va originar el tiroteig.

La primera trucada d'un testimoni es va rebre a les 17.50 hora local i en ella s'alertava d'un tiroteig en dos carrers veïns a aquest complex comercial, situat en una zona residencial i amb un total de 135 establiments. Poc després de saltar l'alarma les autoritats van instar els ciutadans a abandonar els llocs públics i a no sortir de casa seva. A més a més es va demanar a la ciutadania no difondre fotos ni vídeos de l'operatiu policial ja que aquests podien servir d'ajuda als atacants.

Algunes fonts indiquen que només hi hauria un atacant d'origen alemany-persa que s'ha suïcidat a un quilòmetre del centre comercial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid