Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BÉLGICA
Bèlgica en alerta màxima després de les explosions a l'aeroport i al metro de Brussel·les

Segons els mitjans de comunicació locals han mort almenys 28 persones a causa de tres explosions i 70 més han resultat ferides

22/03/2016 Internacional
Bèlgica es troba en alerta màxima després que es registressin dues explosions a l'aeroport de Zaventem, a 7 quilòmetres de Brussel·les, a les 07:00 del matí hora local i una altra a la cèntrica estació de metro de Maalebeek, també a la capital, una hora després.

Així ho va confirmar el primer ministre belga , Charles Michel, en conferència de premsa."És un dia negre per a Bèlgica" , va dir i va parlar de morts i ferits, sense especificar quants. Segons els mitjans de comunicació locals han mort almenys 28 persones a causa de les tres explosions i 70 més han resultat ferides.

Com acostuma a passar en situacions similars no han trigat gaire ha apareixer els comentaris catalanofòbics a les xarxes socials De moment el més difós és un de l'Escala Basica del Cuerpo Nacional de Policia que criticava que una víctima parlés en català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid