Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Política institucional
Retrets a Colau pel comentari sobre la CUP: "Són tres regidors que només munten el número"

En un llibre en què s'entrevista Colau, l'alcaldessa afirma sobre la CUP de Barcelona que "Són tres regidors que només munten el número", fet que ha merescut comentaris irònics sobre el seu passat agitatiu, coneguda per la participació en interrupcions d'actes polítics i shows mediàtic

21/03/2016 Política

Ada Colau ha criticat la CUP de Barcelona en uns comentaris apareguts al llibre ‘Ada, la rebel·lió democràtica’ (Ara Llibres), que serà presentat els propers dies. Les afirmacions de Colau contra la CUP han anat seguides de comentaris i retrets a les xaxes socials, especialment irònics i d'imatges amb humor, que posen de manifest allò que l'alcaldessa critica de la CUP i que en canvi va ser el recurs en la seva trajectòria agitativa dels darrers anys.

Tal i com apunta Vilaweb a la seva notícia, la batllessa de Barcelona assenyala al capítol del llibre intitulat "La CUP de Barcelona, una decepció" que els representants de la CUP a Barcelona "Són tres regidors que munten el número", i també que "el seu és un moralisme pseudo-revolucionari, que no canvia res." Fins arriba a parlar de "maltractament" per referir-se a la relació amb la CUP en el consistori barceloní.

L'expressió sobre la qual s'han fet més bromes sobre Colau ha estat: "La qüestió que cal preguntar-se és què estan fent ells per transformar la realitat? Són tres regidors que només munten el número", donat que l'actual batllessa és coneguda per la participació en performances, interrupcions d'actes polítics i shows mediàtic.

Entre els retrets alguns usuaris de Twitter, la majoria acompanyats d'imatges de les performance de Colau, han piulat:

"Colau dixit: " els tres regidors de la CUP només munten el número " Ella no fa aquestes coses ...x"

"Na @adacolau diu que els regidors de la CUP nomes munten el numero , el cinisme i pocavergonya d' aquesta individua ho supera tot"

"Podem fer totes les crítiques al ego que vulguem (i necessàries) però... Eh cuperos, últimes notícies: té raó."

"Curiós que el discurs d'Artur Mas i Ada Colau respecte la CUP sigui el mateix. Bé, no. En realitat no és curiós. #casta #sistema"

Reconeixement de la tasca de David Fernàndez

En el mateix capítol del citat llibre Colau mostra el seu malestar i reconeix el paper de David Fernàndez en l'ascens electoral de la CUP: "Amb en David som amics íntims des de fa molts anys. Però en David va transigir, els va reforçar i els va fer la campanya electoral. Si la CUP té tres regidors a Barcelona és gràcies a David Fernàndez, únicament i exclusivament. Ell en té la responsabilitat."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid