Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
L'hemeroteca deixa en evidència les incoherències d'Ada Colau

L'hemeroteca, a través d'una notícia del Punt Avui, ha deixat en evidència les incoherències tàctiques i el radicalisme estètic d'Ada Colau, que el 2007 rebentava actes d'ICV tot reivindicant l'article de la Constitució espanyola que "garanteix" el dret a un habitatge digne

11/05/2015 Política

En un vídeo publicat avui pel Punt Avui es pot veure com la mediàtica Ada Colau irrompia un míting de campanya d'ICV-EUiA, ara integrada en la coalició que ella lidera. En aquest acte també hi participava l'actual eurodiputat Ernest Urtasun i l'anterior candidat a les municipals per ICV Ricard Gomà.

L'alcaldable de BComú va ser una de les cares visibles de la “contracampanya” que el grup V de Vivenda va protagonitzar durant la contesa municipal del 2007

Colau, disfressada de "Supervivenda", un heroi-mascota emprat per aquest col·lectiu que realitzava performance, va interrompre aleshores el míting de la candidata ecosocialista Imma Mayol d'ICV.

L'heroi emmascarat "Supervivenda" duia un número 47 a la capa en referència a l'article de la Constitució espanyola que "garanteix" el dret a un habitatge digne.

El Punt Avui també reflexiona sobre el fet que, des del 207 han canviat moltes coses, ja que "Mayol va deixar l'Ajuntament, i el seu successor, Ricard Gomà, tot i el seu suport militant a la nova força, també ha hagut de plegar. Dijous, en l'acte d'inici de campanya, a la Barceloneta, Gomà era només un assistent més, i al final recollia les cadires."

A la mediàtica Colau li creixen nans

Un seguit de mitjans digitals han posat de manifest, a més, que la mare d'Ada Colau és una important assessora immobiliària. Un fet que col·loca la líder de la coalició Barcelona en Comú en una posició de descrèdit moral.

Segons aquestes informacions, la seva mare, Agustina Ballano Bernal -coneguda com Tina- es dedica a la gestió immobiliària, un sector responsable de l'especulació i els desnonaments, juntament amb les entitats financeres.

Tina treballa en EJ Inversions, una agència immobiliària situada al barri de Gràcia de Barcelona. Es tracta d'una empresa especialitzada en la compra/venda o lloguer a Gràcia, i a reformes i lloguer de pisos moblats a tot Barcelona. Alguns de molt cars, segons s'hi apunta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid