Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Diputats, alcaldes i regidors de la CUP homenatgen Otegi amb la seva gent al velòdrom d'Anoeta

Arnaldo Otegi serà avui el protagonista d'un acte polític, al velòdrom d'Anoeta, a Donosti. 

05/03/2016 Internacional

La CUP hi ha enviat una delegació formada per més de 25 persones per homenatjar al líder de l'esquerra abertzale que va sortir de la presó de Logronyo el passat 1 de març després de 6 anys i mig de reclusió.

La delegació de la CUP està formada pel diputat Albert Botran, l'alcalde de Viladamat Robert Sabater, el regidor de Reus Edgar Fernández, la regidora Laia Santís de Vilafranca, la regidora Sílvia Pages de de Sant Joan les Fonts, el regidor Josep Garganté de l'ajuntament de Barcelona, i membres del consell polític nacional de la CUP.

La CUP vol reforçar la seva denuncia que la detenció d'Otegi, i el cas Bateragune, van ser un atropellament jurídic, polític, paramilitar i penitenciari de la pau al País basc i que avui cal recordar i lluitar per a la llibertat de Rafa Diez, que no sortirà de presó fins el 2017. El cas Bateragune és un exemple més de l'estat d'excepció i la deriva antiterrorista de l'Estat espanyol de les darreres dècades -durant la qual s'han il·legalitzat formacions polítiques, s'han tancat mitjans de comunicació, s'ha perseguit el moviment polític juvenil i, de facto, s'han suspès drets civils. Només l'aposta política de l'esquerra abertzale ha obert un nou temps polític al País basc.

Anoeta per entrar a l'acte d'Otegi al Velòdrom

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid