Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
Sitges municipi acollidor

Se suma a la Xarxa de Municipis Acollidors i crea la Comissió d'ajuda a les persones refugiades dependent del Consell municipal de Cooperació, Pau i Solidaritat.

02/10/2015 Drets i Llibertats
Sitges municipi acollidor Sitges municipi acollidor

La CUP Sitges es felicita d'haver ajudat a portar al Ple i aprovar: la moció de suport a l'acollida de població refugiada víctima de conflictes, la qual va ser presentada i aprovada per tots els grups municipals després de la imprescindible tasca de pressió i treball d'entitats i població preocupada per la situació que viuen milers i milers de persones arreu del món.

Si bé és cert que els hagués agradat que en el títol de la moció no només es contemplés les persones refugiades per motius bèl·lics, sinó també aquelles que ho són per altres motius com la pobresa, la fam, causes ambientals, dissidències polítiques o sexuals; celebrem que Sitges s'aculli a la Xarxa de Municipis Acollidors i creï la Comissió d'ajuda a les persones refugiades dependent del Consell municipal de Cooperació, Pau i Solidaritat.

Lamenta, però, que alguns partits i els seus portaveus, tot i votar a favor de la moció, per defensar-la continuïn defensant els mateixos discursos racistes i xenòfobs i, a través dels seus partits, continuïn beneficiant empreses d'armament que venen armes als països dels quals els refugiats han hagut de marxar. "La solidaritat no es construeix des de la demagògia i els dobles discursos", afegeix la formació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid