Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
L'Ajuntament de Sitges se solidaritzen amb treballadors del Cas EXPERT

A instàncies d'una moció de la CUP

29/07/2015 Política
Concentració a Tarragona en solidaritat amb els represaliats del Cas Expert Concentració a Tarragona en solidaritat amb els represaliats del Cas Expert

El Ple de l'Ajuntament de Sitges ha aprovat una moció de la CUP de Siges on es demanava el suport als treballadors afectats pel Cas EXPERT.

La moció va rebre 6 vots favorables (3 CUP, 2 PSC, 1 ICV), 3 desfavorables de Ciudadanos i l'abstenció de la resta de grups municipals. Va sorprendre el posicionament d’ERC, que votant en bloc amb el govern, va abstenir-se. Cal remarcar també. segons la CUP, "el to irat del grup de Ciudadanos, fent al·lusió a la separació de poders i a suposades pressions a la justícia, fet que el seu partit no ha tingut mai en compte en tot el procés d’alliberament nacional que estem vivint".

El cas EXPERT considerat de greu de persecució i repressió d'aquelles persones que lluiten per defensar els seus llocs de treball i exerceixen el seu dret a vaga i manifestació. En aquest situació, els treballadors després d'11 anys dels casos pels quals se'ls acusa, estan pendents d'un judici que pot acabar amb penes que arriben als 4 anys de presó i multes de fins a 3000€.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid