Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Nou detencions en una nova fase de l'Operació Pandora

L'operació acaba amb la detenció de nou persones a les que l'Audiència Nacional acusa de ‘delictes d'organització criminal amb finalitat terrorista’. Avui a les 20h s'ha convocat una concentració a plaça del Diamant contra el setge judicial al moviment llibertari. Antonio Baños s'ha solidaritzat amb els detinguts i la CUP ha emès un comunicat de protesta per les detencions.

28/10/2015 Drets i Llibertats

Aquest matí els Mossos d’Esquadra, en el marc d’una actuació dirigida per l’Audiència Nacional, han detingut a 9 persones com acusades d’un possible delicte de pertinença a organització criminal amb finalitat terrorista. Un ampli dispositiu dels Mossos ha registrat des de les set del matí 8 habitatges i locals als barris de Sants, Gràcia, Clot i Sant Andreu de Palomar de la ciutat de Barcelona i 2 habitatges a la ciutat de Manresa. L'actuació policial és per ordre de l'Audiència Nacional espanyola i seria la continuació de l'operació Pandora contra els suposats integrants de l’organització GAC (Grupos Anarquistas Coordinados).


La policia relaciona els GAC amb l’autoria de diversos atemptats amb artefactes explosius i incendiaris efectuats durant els anys 2012 i 2013. El 16 de desembre de 2014, en una primera fase del Cas Pandora, la policia ja va efectuar 11 detencions i 14 entrades a domicilis i locals que segons l’Audiència Nacional estan vinculats amb integrants d’aquesta organització.


Avui a les 20h s'ha convocat una concentració a plaça del Diamant contra el setge judicial al moviment llibertari i una concentració en solidaritat amb els detinguts s’ha realitzat avui a les 12:30h davant la seu de la Generalitat a Girona. Antonio Baños ha mostrat la solidaritat de la CUP amb els detinguts i la formació independentista  ha emès un comunicat de protesta per les detencions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid