Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detenen tres persones a Barcelona

La policia espanyola els relaciona amb els Grups Anarquistes Coordinats

30/03/2015 Drets i Llibertats

Aquest migdia, el Ministeri espanyol de l'Interior ha informat que cap a les 6h s'ha iniciat una operació policial simultàneament en diverses indrets de l'estat, molt concretament a Barcelona, Madrid, Palència i Granada. L'operació anomenada Piñata s'havia saldat amb 27 detencions i nombrosos escorcolls a 6 centres socials i 11 habitatges

Més tard s'ha sabut que les detencions eres 28, ja que a primera hora de la tarda s'ha detengut una altre persona al barri de Sants de Barcelona. Al matí, s'havia detingut una noia al Poble Sec i un noi Sant Andreu de Palomar. També s'ha escorcallat l'antiga seu de l'Ateneu Llibertari Naturista que actualment és un habitatge a la Verneda.

Fa tres mesos o mig que es van detenir 11 persones a Catalunya en una ràtzia policial com la d'avui (operació que portava el nom de Pandora). Set d'elles van ser empresonades  per pertinença a una organització terrorista i de col·locació d'artefactes explosius. El 30 de gener van quedar en llibertat amb càrrecs després de pagar una fiança de 3.000 euros.

S'han convocat concentracions de suport amb els detinguts a les vuit de la tarda a la plaça del Mercat del Clot de Barcelona i a la plaça del Vi de Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid