Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Presó per set dels onze detinguts en l’Operació Pandora

El titular del jutjat número 3 de l'Audiència Nacional espanyola ha ordenat presó incondicional sense fiança per a set dels onze detinguts dimarts en l'anomenada “Operació Pandora”.

18/12/2014 Drets i Llibertats

El magistrat Javier Gómez Bermúdez acusa els detinguts en l'anomenada “Operació Pandora” d'estar vinculats a un col·lectiu que denomina “grups anarquistes coordinats” i els acusa d'atacs “en tot el territori nacional” (que no detalla) afegint que “De la investigació dels grups anarquistes coordinats s'extreu que els seus membres poguessin ser presumptes autors de diversos atemptats amb artefactes explosius de fabricació artesanal en tot el territori nacional” (tot i que no cita els fets que s'imputen). Gómez Bermúdez esmenta especialment la documentació anarquista requisada pels mossos on segons el magistrat hi ha “desenes d'indicis tant de la unitat ideològica com de l'estratègia per desestabilitzar a l'Estat i alterar greument la pau pública”. El titular del jutjat número 3 de l'Audiència Nacional espanyola, ha ordenat presó incondicional sense fiança per a set dels onze detinguts i la llibertat amb càrrec als altres quatre detinguts. La manca de proves no sembla ser cap impediment pel jutge Javier Gómez Bermúdez ja que l'any 2007 va condemnar a penes de fins a 13 anys de presó els membres del "Comando Dixan" després de que havien estat allibertats per la mateixa Audiència Nacional l'any 2003.


D’alta banda ahir “Contrainfos Latele” va realitzar un petit reportatge (veure vídeo) sobre l’assalt de la Kasa de la Muntanya. Al video penjat a youtube (que ja ha superat les 1500 visualitzacions en 24 hores) es mostra el testimoni d’un dels residents del conegut centre social ocupat que va patir l’escorcoll de dimarts. Segons l’entrevistat a un quart de sis es van sentir uns sorolls i el sistema d’alarma de la casa es va activar. Després va fer un cop d’ull a l’exterior i va veure desenes d’agents antiavalots amb escopetes que duien mires òptiques i llanternes. Un cop els policies van trencar la porta d’entrada van començar a prendre els mòbils als ocupants de l‘immoble i desendollar tots els mòdems. Uns minuts més tard va arribar una agent judicial que va informar que l’operació era dirigida des del jutjat número 3 de l’Audiència Nacional i van procedir a un registre on es van emportar tot tipus de material electrònic, llibres i altres publicacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid