Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Antonio Baños ha estat entrevistat avui al programa Els Matins (TV3)

El cap de llista de la CUP per la demarcació de Barcelona està convençut que hi ha una majoria "pel trencament"

14/09/2015 Política
Antonio Baños, candidat de la CUP-Crida Constituent, ha estat entrevistat  avui al programa Els Matins (TV3) on ha assegurat que el fet que Pablo Iglesias no parli "dels avis extremenys ni a Madrid ni a Extremadura sinó només a Catalunya és molt significatiu" i que "cal que vagi a votar tothom, per consciència, no perquè pensa en el seu avi".

El cap de llista de la CUP per la demarcació de Barcelona està convençut que hi ha una majoria "pel trencament i per això fem aquesta crida a la mobilització" perquè "de cara a la comunitat internacional ens interessa ser majoria en vots per estar totalment legitimats".

Antonio Baños també ha afirmat que l'ANC (citant el seu president Jordi Sànchez) "ens seguirà" en la desobediència de les "lleis espanyoles  que per nosaltres a partir de la DUI deixen de ser lleis catalanes" com "per exemple la LOMCE, la llei Wert" i que "una vegada s'hagi engegat un procés constituent...gent com en Rabell i l'Albano Dante... estarà al carrer desobeint".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid