Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Caram, Baños, Marchante i Puigcorbé parlen de les pensions en la Catalunya independent
10/08/2015 Política

La monja dominica Sor Lucía Caram; el periodista Antonio Baños; la periodista Karmele Marchante i l'actor i regidor d'ERC Juanjo Puigcorbé són els protagonistes d'un vídeo en què conversen sobre el futur de les pensions en una Catalunya independent. Els protagonistes expliquen com s'imaginen vivint en aquest nou escenari i quines conseqüències tindria la independència.

Baños assenyala que "'si res canvia les pensions estan en perill per a la seva generació". Per la seva banda, Caram recalca que la unitat i la solidaritat són claus per a construir un nou país i es refereix a una Catalunya"germana i fraterna amb altres països i pobles". 

Així mateix, Marchante recorda que es tracta de la regió que "més aporta i que menys rep" per part de l'Estat espanyol. De fet, Puigcorbé també insisteix en que és "deshonest dir que una Catalunya independent no garantiria les pensions" i dóna arguments en aquest sentit.

El vídeo forma part de la campanya d'Ara és l'Hora on tot comença i veu la llum en la setmana de l'eix de benestar soaicl i justícia que promou l'ANC.

Valora
Vídeos
Pensions i estat del benestar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid