Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Lleida aplega l'acte central de l'ANC sobre la "Diversitat"

Recull el testimoni de la Campanya d’Estiu centrada en diversos eixos i acollirà l’acte central 

23/07/2015 Política

Arrenca la quarta setmana de treball i debat sobre els eixos que estan citats omplir de contingut la ‘Via Lliure’ de la Meridiana l’11 de setembre. Aquesta vegada el debat i els actes que es celebren arreu del territori es centraran en la Diversitat. Com s’ha fet en les anteriors ocasions, el dissabte 25 de juliol hi haurà un acte central que servirà de tancament i crida a la mobilització per la diada, que es celebrarà a Lleida (Camps Elisis, 19.00).  

Jordi Sànchez (president de l’ANC), Eduardo Reyes (president de SÚMATE) i Saoka Kingolo (coordinador de la sectorial d’immigració de l’ANC) seran els principals oradors, encarregats de transmetre el missatge tan necessari que “tothom hi és convidat”, tant a l’11 de setembre, com a la futura República Catalana, tal com va recordar el mateix Sànchez, durant la presentació de la web d’inscripcions per a la Via.

Entre els actes que es poden consultar al calendari de l’Assemblea, en destaquem, per exemple, la festa catalano-subsahariana que es celebrarà el dissabte dia 25 a Vic o la festa per la Diversitat que tindrà lloc a Torelló el divendres 24. Ambdós actes i la resta d’accions i reflexions es podran seguir a través de les xarxes socials amb el següent hashtag:#ViaDiversitat.

A banda dels actes pel territori, altres sectorials de l’Assemblea han emprès accions concretes durant aquesta setmana per a participar en la construcció col·lectiva de l’eix.

 La sectorial de Cristians ha publicat un diari que adjuntem en aquest enllaç, del qual es repartiran unes 5.000 còpies i la sectorial d’Immigració, juntament amb el moviment ‘Sí, amb nosaltres’, ha publicat un manifest per unes candidatures inclusives de cara a les eleccions del 27S  que també podeu consultar en aquest enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid