Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Manresa diu "Via Lliure a la Solidaritat" en un gran acte camí cap la Meridiana

Es presentarà un model de República en què es compensaran les injustícies socials i s’intensificarà la cohesió social i s’assolirà l'objectiu del 0,7% del pressupost per a la solidaritat i la cooperació internacional.

10/07/2015 Política

Les comarques que comprenen la regió 7 (l’Anoia, el Bages, el Solsonès, el Berguedà i el Moianès) estan enllestint els preparatius per albergar l’acte central del dissabte 11 de juliol a Manresa (19.00) sobre la solidaritat. Acte emmarcat dins la campanya d’estiu que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat per enguany.

L’objectiu de la campanya és dibuixar els eixos de la República Catalana i donar argumentari favorable a la independència en aquests àmbits. Des de Manresa es defensarà la solidaritat i es presentarà un model de República en què es compensaran les injustícies socials i s’intensificarà la cohesió social i s’assolirà l'objectiu del 0,7% del pressupost per a la solidaritat i la cooperació internacional. Aquest eix confluirà l'11 de setembre amb la resta de propostes a l'Avinguda Meridiana per a definir la 'Via Lliure' a la República catalana.

Es comptarà amb la presència de persones destacades en l’àmbit de la solidaritat al nostre país com Sor Lucía Caram, Francesc Marco i Toni Comín i clourà la roda d’intervencions el president de l’ANC, Jordi Sànchez, que exposarà les accions que està fent l’ANC en el procés cap a la independència. Conduiran l’acte dues persones del territori: Joan Maria Morros, periodista de RAC1 i Jordi Pesarrodona, coordinador d’esdeveniments culturals i comediant.

Durant l'acte s'anirà confeccionant un espectacular mural o puzle (trencaclosques de 8 m x 6 m) de 119 peces que es correspon amb els 119 municipis que conformen la Regió 7. Alhora, cadascun d’ells durà una paperina amb terra del seu municipi que aplegada en un mateix vas ens valdrà per a arrelar, en properes setmanes i en un lloc emblemàtic de la nostra regió, una olivera: l’arbre de la solidaritat.

La jornada es tancarà amb la millor música: Gossos i en Titot i David Rosell que ens oferiran un molt bon concert amb sorpresa inclosa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid