Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
"Cel Net" qualifica de grotesca la moció presentada pel PSC a Tarragona

On es demana realitzar un estudi epidemiològic per tal de saber com afecta l’aigua, l’aire, el trànsit o la contaminació en la salut de la ciutadania de Tarragona.

16/07/2015

La Plataforma Cel Net est troba desconcertada davant la moció que el PSC, conjuntament amb Mare Terra, Fundació Mediterrània, volen presentar al ple aquest mateix divendres. En aquesta, es demana realitzar un estudi epidemiològic per tal de saber com afecta l’aigua, l’aire, el trànsit o la contaminació en la salut de la ciutadania de Tarragona. De totes les estratègies possibles es tracta no realitzar l’estudi de la Qualitat de l’Aire a Tarragona, segons la Plataforma, que titlla la moció de grotesca. Cel Net no està en contra de l'estudi epidemiològic, però, "és evident, que cada cosa cal fer-la al seu temps i en un ordre lògic", apunta la plataforma en el seu web.

En aquesta direcció torna a sol·licitar a l'Alcalde obertament la voluntat de col·laborar, conjuntament amb la resta de Grups Municipals i d’entitats ecologistes i socials de la ciutat, amb l’objectiu d’encaminar la ciutat de Tarragona cap a un model òptim de Qualitat de l’Aire. Li prega que es deixi estar d’estratègies confrontatives, i li exigeix que es prengui seriosament el tema de la Qualitat de l’Aire i la Salut de la seva ciutadania.

Pel que fa a les acusacions de l'Alcalde vers a la Plataforma, li fa saber que "voldria que deixés d’enganyar a la ciutadania a través del discurs dicotòmic URV – UPC. No sabem si per negligència o per malícia, vostè insinua que Cel Net té interessos amb determinades universitats, però omet que la Plataforma ha col•laborat tant amb una com amb l’altra; i que un estudi de la Qualitat de l’Aire a Tarragona, tenint en compte les seves dimensions, és obligatori realitzar-lo mitjançant un concurs públic".

Igualment, la Plataforma li vol transmetre el seu malestar per les seves irrespectuoses acusacions enfront les desenes de membres de Cel Net, que de forma altruista dediquen hores i hores de temps lliure, setmana rere setmana, amb el sol objectiu de millorar la situació mediambiental del nostre territori i la salut del Camp de Tarragona. "La Plataforma no rep cap tipus d’ajuda ni subvenció, i es finança exclusivament a través de les aportacions econòmiques dels mateixos membres" ga afegit.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid