Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Registren una moció a l'Ajuntament de Tarragona per demanar un estudi de la qualitat de l'aire al Camp
10/07/2015 Territori
Avui a les 11,30h els Grups Municipals de la CUP, ERC, CiU, ICV i C's regitraran a l'Ajuntament de Tarragona (oficina de registre de Palau, a la Plaça de la Font) una moció demanant la realització d'un estudi de la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona. Aquesta moció es defensarà al Consell Plenari que es celebrarà el proper divendres 17 de juliol.

Tot seguit, els mitjans de comunicació estan convocats a la roda de premsa que tindrà lloc a les 12h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona amb representants de tots els Grups Municipals que hi donen suport. En aquesta trobada amb els mitjans de comunicació, els diferents Grups Municipals que presenten la moció exposaran els arguments que la justifiquen i atendran les preguntes que es formulin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid