Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aire
La Plataforma per la Qualitat de l'Aire celebra la realització del Simposi

Demanda acció política per un nou pla de qualitat de l'aire a Catalunya

04/06/2015 Territori

La Plataforma per la Qualitat de l'Aire valora molt positivament la realització del Simposi a on es presentaran els plans d'acció que estan desenvolupant ciutats com Berlín, Londres, París i Lombardia. Plans portats a terme amb determinació política i regulacions obligatòries que estan mostrant progressos en la lluita contra la contaminació. La situació a Catalunya és molt diferent, hem estat tres anys sense Pla d’actuació per a la millora de la qualitat de l’aire i les actuacions finalment aprovades no inclouen mesures efectives i d’obligat compliment com demanda la Plataforma al seu manifest.

El Simposi organitzat conjuntament per la Direcció General de Qualitat Ambiental, el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i l’Institut Global de Salut de Barcelona (ISGlobal) tractarà sobre les mesures per millorar la qualitat de l’aire i reduir el soroll ambiental que s’estan adoptant a les principals ciutats europees per complir la legalitat i les directrius de l’Agència Europea del Medi Ambient i l’Organització Mundial de la Salut. La jornada acabarà amb la presentació d'una Declaració per la qualitat de l’aire, la qualitat acústica i la salut.  El Simposi serà de 8:30 a 16:30 hores al World Trade Center. Moll de Barcelona, edifici Est. Barcelona

La Plataforma per la Qualitat de l'Aire participarà en el Simposi i confia que serveixi per demostrar a les administracions catalanes i a la ciutadania que l'acció política és clau per transformar l'actual model insostenible que hi ha darrere les principals fonts de contaminació a Catalunya: el trànsit motoritzat de vehicles seguit de l'activitat industrial i del trànsit marítim i aeri.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid