Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mèdia
Denuncien la manipulació del digital e-Notícies contra Quim Masferrer

La notícia del mitjà e-Notícies va alterar el context i el contingut de les paraules del presentador del programa “El Foraster” de TV3 i actor principal de l’obra “Temps”

24/06/2015 Comunicació

El digital Revistalliure.cat (Catalunya Lliure) ha denunciat una nova manipulació del digital e-Notícies dirigit per Xavier Rius, que va carregar contra el presentador català i independentista Quim Masferrer manipulant el que l'actor va declarar durant una intervenció.

La tergiversació de les paraules de Masferrer, segons indica Revistalliure.cat, "arriba fins a tal punt que acaba dient que el presentador va qualificar tots els espanyols de “cabrons de merda” i també, segons aquest mitjà, de “mangants i sarnosos." Al vídeo original de la seva intervenció en un acte de l’ANC a Girona però, que es pot veure més a baix, es pot escoltar perfectament com Masferrer insulta als membres del govern espanyol del PP i no pas als espanyols.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid