Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Documental sobre l'estelada a TV3: Manipular la història és condicionar el futur

El documental sobre l'estelada emès el dia 8 de setembre és una autèntica VERGONYA (...que, d'altra banda deixa ben clar de nou -ja no cal esperar a l'apartat internacional- el nivell professional, ètic i cultural d'alguns "periodistes" de TV3, veritables veus dels seus amos).

Com es pot fer un documental sobre la història de l'estelada...

a) ignorant els únics que durant més de 30 anys la feien servir (i roja, per cert!), patint per aquest motiu una brutal repressió? (Totes les organitzacions independentistes i revolucionàries de les quals la CUP n'és hereva).

b) donant només la veu a les tesis "neoblaveristes"? (liberals, no pas transversals, no ens enganyem!) que diuen que "el color no importa" mentre trinxen el sector públic català i arruinen el nostre poble. Serà perquè bona part dels neoblaveristes, durant aquells 30 anys eren "españoles del año"? 

c) endarrerint escandalosament 30 anys la creació de la roja i oblidant que en Jaume Compte i companyia (EC-PP, PCP) ja la feien servir a la portada de L'Insurgent als anys 30?

Vergonya, cavallers, vergonya!!

Manipular la història és condicionar el futur, preparar noves rebaixes i traïcions. En això, la burgesia catalana hi té la mà trencada.

Prou manipulacions i prou dilacions. Referèndum ja!

Per un futur de justícia i llibertat: Independència  i socialisme!

*A sota, portada L'Insurgent de l’any 1937




Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid