Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova càrrega policial d’e-notícies contra les febleses d’ERC

21.9.07 El diari electrònic de Xavier (Tejedor) Rius, e-notícies, ha tornat a la càrrega contra la part més vulnerable d’ERC, els militants/simpatitzants que participen en accions de protesta o que havien format part de l’Esquerra Independentista en el passat. De nou, com ja havia passat en altres episodis d’intoxicació informativa d’aquest diari electrònic, la informació policial de primera mà torna a ser un tema recurrent a e-notícies.

21/09/2007 20:04 Política
Montmel Montmel

Amb la notícia del dia 19.9.07 La policia investiga les amenaces al PP per la Diada el diari de Rius carregava contra una persona que va formar part de les llistes electorals d’ERC per Montmeló, Marc Palacios. Basant-se en les informacions de primeríssima mà de la Brigada d’Informació (la político-social), aquest portal informatiu especialitzat en notícies sensacionalistes i sovint poc fonamentades incriminava aquest veí de Montmeló acusant-lo d’haver realitzat “amenaces” i “insults” contra els representants del PP durant l’ofrena floral de la Diada. La vinculació de Palacios amb el partit de Carod Rovira s’extreu, a més, d’unes informacions procedents del diari espanyol El Mundo que aquest havia obtingut a través d’una empresa de detectius privats, Método3. Una clara mostra d’espionatge polític que, en aquest cas, prové de recursos privats del diari de Pedro J. Com és sabut, la sintonia ideològica i els vincles orgànics d’aquests dos mitjans és alguna cosa més que merament circumstancials.

 Avui l’editorial signada per Xavier Rius insistia en una notícia que havia passat desapercebuda a la resta de mitjans informatius. La insistència de l’editorial, ERC i les amenaces del PP mostra l’interès i la prioritat d’aquest diari electrònic i dels seus socis madrilenys per erosionar ERC pel seu flanc més feble: els independentistes d’aquest partit que no s’han empassat el discurs de la “pluja fina” i de l’encaix montillista a Espanya. Per contra, l’actitud de la direcció d’ERC ha consistit a amagar el cap sota l’ala i a fer poc més que manifestar que aquest montmeloní no és militant del seu partit sinó un simple independent que ocupava les seves llistes. De nou, una actitud desencoratjadora i covarda en un moment en què les brunetes mediàtiques carreguen contra tot allò que faci olor a independentista, o senzillament a català.

Per saber-ne més:

Xavier Rius: de la premsa parapolicial a la intoxicació com a "diari de referència" a e-notícies

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid