Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Crida per Cornellà: "Volem acabar amb les polítiques d’especulació”

Els cinc regidors de Crida per Cornellà, Vidal Aragonés, Mª José Ruiz, Angel Camacho, Mari Carmen López i David Garcia, van prometre el càrrec, per imperatiu legal, i a més van prometre defensar els drets del treballadors i treballadores de Cornellà.

13/06/2015 Política

Avui ha tingut lloc el ple de constitució de l’ajuntament de Cornellà de Llobregat, i s’ha caracteritzat per l’alta participació ciutadana, com senyal del nou temps que arriba i les noves maneres de fer política. Una sala de plens a vesar i una Plaça dels Enamorats amb molta gent ho demostrava avui. Des de Cornellà en Comú- Crida per Cornellà es va demanar de manera formar a l’ajuntament l’habilitació d’un espai més gran per tal de donar resposta a la crida popular. Malgrat això, l’ajuntament va considerar que no se’n donaven les circumstàncies de causa major per habilitar un altre espai. Per això les primeres paraules del cap de llista, Vidal Aragonés, han estat dirigides al consistori, afirmant que “no son les millors condicions per a la gent assistent al ple, i que per tant no s’estan mínimes de participació ciutadana”.

Els cinc regidors de Crida per Cornellà, Vidal Aragonés, Mª José Ruiz, Angel Camacho, Mari Carmen López i David Garcia, van prometre el càrrec, per imperatiu legal, i a més van prometre defensar els drets del treballadors i treballadores de Cornellà.

Vidal Aragonés, en el seu discurs de presentació, va destacar la política d’especulació que ha portat a terme el PSC fins ara basada en vendre el bé públic a empreses privades. “¿Com farem perquè aquesta ciutat no es col·lapsi urbanísticament?” va preguntar Aragonés. En aquest sentit, va insistir que des de Crida per Cornellà, tal i com es va proclamar durant la campanya electoral, treballaran perquè els serveis públics tornin a ser gestionats per l’ajuntament, i acabar així amb les polítiques neoliberalistes.

Vidal Aragonés va fer una crida a Iniciativa per Catalunya els Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Esquerra Republicana, i fins i tot als “militants honests del PSC” perquè durant la pròxima legislatura es portin a terme verdaderes polítiques d’esquerres.

Per finalitzar, des de Crida per Cornellà es va realitzar una crida per tal d’aprovar un acte de reconeixement a Josep Maria Gonzàlez Vera, president del comitè revolucionari de Cornellà, que va ser afusellat al Camp de la Bota el 29 d’octubre de 1939.

En finalitzar el ple, prop de 50 persones esperaven a la plaça per rebre als seus 5 regidors i celebrar així l’arribava de Crida per Cornellà al consistori.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà és la candidatura popular municipalista formada por Alternativa d’Esquerres de Cornellà, Equo, Procés Constituent, Pirates de Catalunya i Podemos.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid