Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Més d'un miler de persones a la presentació de Sardanes per la Independència a Cornellà
04/03/2013 Cultura
Acte multitudinari en la presentació de Sardanes per la Independència Acte multitudinari en la presentació de Sardanes per la Independència

Unes 1.500 persones van omplir la plaça de l'Església de Cornellà en la presentació de l'Assemblea Sectorial de Sardanes per la Independència. De nou, la ciutat ha tornat a ser un clam independentista en un acte en què han participat 51 músics voluntaris procedents de diverses formacions de cobla.

La sardana 'Somni' va cñoure l'acte, just abans del cant multitudinari de l'Himne Nacional de Catalunya.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, va presentar l'acte, que també ha tingut les intervencions del vicepresident de l'ANC, Carles Castellanos, i de l'actor Quim Masferrer.

El coordinador de l'ANC Baix Llobregat i membre de la territorial de Cornellà, Lluís Junyent, va fer la cloenda de l'acte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid