Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SINDICAL
Neix el Sindicat Independentista de Mossos

El Sindicat Independentista de Mossos és una secció de la Intersindical-CSC

02/05/2015 Laboral

Aquesta setmana s'ha creat el Sindicat Independentista de Mossos que ha emès el següent comunicat:


"A través d'aquest comunicat, us volem informar que ja ha nascut el SIM, el Sindicat Independentista de Mossos, una secció de la Intersindical-CSC.

Som un sindicat independent, independentista i de classe adreçat exclusivament als membres del Cos de Policia – Mossos d'Esquadra, la policia nacional de Catalunya. No pretenem competir amb cap altre sindicat, sinó ocupar un espai fins ara orfe i així donar cobertura i oferir el millor servei als membres del nostre col·lectiu que no se sentin representats.

Tot just ara comencem a caminar i a fer pinya. Per tant, encara no estan definits els òrgans de gestió del sindicat. Naixem amb el ferm convenciment que hem de ser una organització assembleària en què tots els seus afiliats puguin ser elegits i elegibles a través de llistes obertes i vot directe i personal. L'objectiu és que tots els membres tinguin l'oportunitat de participar directament en la gestió del sindicat per tal d'aconseguir la màxima proximitat, eficiència, honestedat i transparència. Així mateix, refusem els alliberaments sindicals i apostem perquè les hores d'acció sindical siguin usades exclusivament per a aquesta finalitat."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid