Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
La Intersindical-CSC guanya les eleccions a Miquel Costas i Miquel (Smoking) de Capellades
30/04/2015 Laboral
La Intersindical-CSC va guanyar ahir amb un 50% dels vots les eleccions sindicals celebrades a l’empresa Miquel Costas i Miquel -productora del paper de fumar Smoking entre altres productes- situada a Capellades.

Aquests resultats fan que la correlació de forces a l’empresa sigui la següent: Intersindical-CSC 4 delegats/des, UGT 3 delegats i, finalment, CCOO 2 delegats.

L’any 2014 va ser un període especialment convuls a l’empresa amb vagues durant el primer semestre, mobilitzacions a les quals la Secció sindical de la Intersindical-CSC s’hi va abocar amb tots els mitjans i cercant, en tot moment, la unitat d’acció de les forces sindicals presents a l’empresa.

Aquests resultats confirmen la tendència a l’alça de la central sindical catalana en les darreres eleccions sindicals: increment d’un 35% al Grup Banc Sabadell, doblar delegats a Serveis Centrals de la Generalitat de Catalunya o esdevenir 2a força sindical a l’Àmbit d’Atenció Primària de l’ICS a la ciutat de Barcelona amb un increment de vots del 135%.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid