Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CSC
La secció sindical de la CSC al Banc de Sabadell denuncia l’empitjorament de les condicions laborals

En un comunicat tramés a la direcció de l’entitat i al conjunt de la plantilla, la secció sindical de la CSC (Confederació Sindical de Catalunya) al Grup Banc Sabadell denuncia que “la manca extrema de personal està arribant a límits insostenibles”.

27/10/2014 Laboral

Reproduïm íntegre el comunicat en el què la secció sindical de la Confederació Sindical de Catalunya al Banc Sabadell denuncia alarmant empitjorament de les condicions laborals a l’entitat:


“Els empleats de Banc Sabadell estem vivint una situació alarmant. La manca extrema de personal està arribant a límits insostenibles. Estem constatant autèntiques barbaritats, com ara oficines amb tan sols 1 empleat fent totes les tasques sense poder anar ni a esmorzar.


Les absències d’empleats, en moltes ocasions, no s’estan cobrint ni amb ETTs, agreujant encara mes la situació. Això suposa una càrrega de treball tan gran que mai arribes a fer net tot i treballant hores i hores.


El perllongament de jornada és un frau a la Seguretat Social , a la teva butxaca i a la teva salut. Malgrat que siguis tècnic o cobris voluntari no tens cap obligació de fer més hores de les que marca l’acord de jornada signat amb el Banc i que és el mateix per a tothom. Els tècnics es poden redistribuir la jornada com els vagi bé, sempre d’acord amb la seva unitat de treball però sense fer més hores de les pactades.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid