Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP-Procés Constituent dobla els resultats i es converteix en la 1a força d'oposició a Sant Cugat

La coalició de la CUP amb el Procés Consituent ha obtingut 5.561 vots i 4 regidors

25/05/2015 Política

La CUP-PC s'ha convertit en la segona força del ple municipal de Sant Cugat després de passar de dos a quatre regidors. La coalició de la CUP amb el Procés Consituent ha obtingut 5.561 vots, un 15'2% dels sufragis, gairebé 7,5 punts percentuals més que al 2011.

La CUP ha passat en cinc anys de no ser present al ple a convertir-se en la segona força de Sant Cugat, aquesta vegada en aliança Procés Constituent.

La cap de llista, Núria Gibert, ha assegurat a Cugat.cat que ara assumeixen el paper de 'líders de l'oposició'.

El grup municipal de la CUP-PC estarà format per Núria Gibert, Ignasi Bea, Ramon Piqué i Dimitri Defranc. Defranc, representant de Procés Constituent, és el primer regidor d'origen equatorià del ple. Piqué és un conegut independentista represaliat a l'Operació Garzón de 1992 i activista defensor dels drets humans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid