Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Sant Cugat no es presentarà a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

Ni demanarà el vot per cap candidatura de les que es presenta, tot i que  desitja que Procés Constituent i la candidatura de la que forma part a Valldoreix treguin els millors resultats possibles a les presidencials.

27/03/2015 Política

La CUP Sant Cugat del Vallès, després  d’un intens debat entre la militància, ha decidit no concórrer a les eleccions de la presidència de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix  (EMD )de Valldoreix.

La formació ha argumentat que no se senten còmodes entrant a cap coalició que no aposti clarament per la regeneració, es per això que no participarem de cap candidatura, ja que "al nostre entendre cap de les que hi ha, aposta clarament per aquestes dues condicions".

Que no ens presentin a les eleccions a la presidència, no vol dir que no tinguin cap proposta política per capgirar Valldoreix, ans al contrari, en tenim moltes i en els punts de trobada que hem fet han sortit encara més. Aquestes propostes formaran part del nostre programa polític al municipi", afirma la CUP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid