Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Aparten la número 4 d'ICV a Girona per tractar de "catalufos" i "escòria" els independentistes

Marina Pibernat, ha estat apartada "voluntàriament" de la candidatura després de fer servir el terme "catalufos" i altres  insults per referir-se als independentistes a Twitter. Poques hores més tard ha anunciat al seu facebook que després de les eleccions explicarà que és el que ha passat i que no es retracta de res del que ha escrit.

10/05/2015 Política

La llista d'Iniciativa per Catalunya-EUiA ha variat en les darreres hores a causa dels insults d'inspiració espanyolista d'una membre de la llista. La número quatre d'aquesta coalició, Marina Pibernat, ha estat apartada "voluntàriament" de la candidatura després de fer servir el terme "catalufos" per referir-se als independentistes a Twitter.

Pibernat ha protagonitzat aquest dijous a la nit durant el debat de BTV tot un seguit de piulades en què feia servir l'expressió "catalufos", qualificava els partits sobiranistes de "derechona" i d'"escòria" i demanava la destrucció de CiU.

Fins i tot la TVC se n'ha fet ressò, que reprodueix algunes piulades com "Los indepes que se ofenden porque con la palabra "catalufo" y lo llaman racista... Se nota que son blancos que no saben de qué hablan."

Dissabte al migdia ICV-EUiA va emetre un comunicat en què explicava que Pibernat "s'aparta voluntàriament" de la candidatura per Girona. El partit assegura que les seves paraules no representen l'opinió del partit i que reiteren el seu compromís amb el dret a decidir. D'altra banda Pibernat ha anunciat al seu facebook que després de les eleccions explicarà que és el que ha passat i que no es retracta de res del que ha escrit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid