Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
ICV-EUiA de Girona probablement coneixia les idees racistes de Marina Pibernat

Pibernat ja havia publicat anteriorment a twitter comentaris racistes i catalanofòbics

12/05/2015 Drets i Llibertats

La setmana passada Marina Pibernat va ser apartada "voluntàriament" de la candidatura d’Inciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa a Girona després de fer servir el terme "catalufos" i altres insults per referir-se als independentistes a Twitter. Poques hores més tard va anunciar al seu facebook que després de les eleccions explicarà que és el que ha passat i que no es retracta de res del que ha escrit. Ahir es van fer públics uns tweets de fa pocs anys on Marina Pibernat feia comentaris catalanofòbics de manera que és probable que ICV-EUiA de Girona conegués les idees racistes de Marina Pibernat.

D'altra banda, el butlletí Front (portaveu del PSUC-Viu a les comarques gironies) ha publicat una carta oberta a Pibernat des d'on se li dóna suport i ànims, dissabte passat el número cinc de 'Compromís d'esquerres per Figueres', Òscar Ibarra (EUiA), va defensar Marina Pibernat a través del seu perfil del Facebook escrivint "(Pibernat) s'ha quedat curta titllant CiU de derechona catalufa" i avui Joan Herrera ha afirmat que “Catalufos és igual de despectiu que quan parlen de Potemos”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid