Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Control social
Detenen un jove de Tavernes de la Valldigna per comentaris sobre la mort de Carrasco a Twitter

La Guàrdia Civil li ha requisat un conjunt de material informàtic personal, malgrat que el delicte de què se l'acusa hagi estat unes manifestacions públiques penjades a Twitter i a la vista de tothom

15/05/2014 Drets i Llibertats

La Guàrdia Civil ha detingut a Tavernes de la Valldigna un jove de 19 anys per un suposat delicte d'"apologia per la comissió de delictes d'assassinat" a Twitter, segons informa avui El Mundo citant fonts policials.

Aquesta detenció segueix les amenaces llençades pel ministre de l'Interior espanyol, Fernández Díaz, contra les persones que realitzessin comentaris ofensius, acudits i blasmes sobre el cas de l'assassinat de la responsable del PP i presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco.

El detingut ha passat a disposició judicial i s'ha acollit al seu dret a no declarar. La Guàrdia Civil ha escorcollat el seu domicili li ha confiscat tres discs durs, una torre d'ordinador, un portàtil, 5 USB i cinc targetes de memòria, a més del seu telèfon mòbil particular, encara que el delicte només hagi estat unes manifestacions públiques penjades a Twitter i a la vista de tothom.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid