Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Acte central CUP Alcanar amb Quim Arrufat
22/05/2015 Política
Dimarts passat, la CUP d'Alcanarva celebrar el seu acte central de campanya als Serveis Agraris. Després de la visita, el 10 de maig, del diputat de la CUP-AE David Fernàndez, el dimecres ens va acompanyar a Alcanar Quim Arrufat, portaveu adjunt de la CUP al Parlament de Catalunya.

L'acte va tenir una presència nombrosa, al voltant de 100 persones, que van escoltar les paraules de diversos membres de l'assemblea local i del diputat de la CUP-AE. En les diferents intervencions es va parlar sobre els eixos programàtics que proposa la formació: municipalització de serveis públics (aigua, CEM...), urbanisme o limitació de sous i mandats dels càrrecs electes.

En canvi Quim Arrufat, va parlar de la seua experiència municipalista com a exregidor de Vilanova i la Geltrú i també va reflexionar sobre les equivocacions en què havia caigut l'esquerra durant les últimes dècades, deixant el carrer i la gent sense veu ni representació.

Des de l'assemblea local també es va remarcar el fet de ser una llista jove, amb moltes ganes de treballar col·lectivament, un treball lent i que a poc a poc va donant els seus fruits.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid