Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP d'Alcanar se presentarà a les properes eleccions
10/03/2015 Política
El passat 28 de febrer, després d’un llarg procés de debat, la CUP d’Alcanar   va decidir fer un pas endavant i presentar-se a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de maig del 2015.

La CUP considera que la transparència i la participació ciutadanes són actius imprescindibles de la vida política actual. Per això, des de la CUP d’Alcanar vam començar a treballar en les assemblees obertes, per tal de donar la veu al poble. Aquestes assemblees obertes ens permeten escoltar la gent, aprendre i actuar per millorar Alcanar i Les Cases, a més de posar el ciutadà com a actor principal en la vida política del seu poble.

Des d’ara i fins a les eleccions municipals continuarem treballant, de formar oberta i participativa. Escoltant, aprenent i actuant. Traslladarem el poder, des de dalt cap a baix i la veu des de baix cap dalt. Continuarem treballant al costat dels canareus, canareves, casencs i casenques, paral·lelament als carrers i al consistori. En definitiva, volem millorar el nostre poble de Les Cases, Alcanar-Platja i Alcanar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid