Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP d'Alcanar presenta la llista i el codi ètic
20/04/2015 Política

Ahir al matí, la Candidatura d'Unitat Popular d'Alcanar va presentar la llista de candidats a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Es tracta d'una llista jove que supera per poc els 30 anys de mitjana i que compta amb membres que representen la realitat del poble, molts formats a fora i que veuen la necessitat d'un canvi al municipi per viure-hi en condicions dignes.

Durant l'acte, a més, es va explicar el codi ètic que regularà la presencia dels regidors de la CUP a l'ajuntament. D'aquest document, en destaquen la limitació de sous i mandats, la no duplicitat de càrrecs i el compromís d’estar al costat de les lluites socials i en defensa del territori. A més, es va posar en relleu la intenció de la CUP de mantenir-se fidel al programa fins al punt de renunciar a facilitar la governabilitat a canvi de regidories.

L'acte va seguir amb l'avançament dels eixos que, juntament amb el codi ètic, marcaran el futur de la candidatura canareva. Hi destaca una aposta inequívoca per la gestió pública dels serveis municipals, actualment tots en mans de gestors privats. La participació ciutadana és l'altre eix en què la CUP focalitzarà la seua acció a l'ajuntament perquè la ciutadania assumisca la gestió del poble de forma directa.

Finalment, es va recordar la importància del treball assembleari que diferencia aquesta opció política de la resta de partits que tenen representació a l'ajuntament. Aquesta forma de treballar s'exemplifica tant en les reunions dels membres de la candidatura com en les assemblees obertes a la participació ciutadana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid