Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Molins de Rei consolida un projecte rupturista i independentista a la ciutat

Els 1.937 vots rebuts consoliden un projecte nascut fa només 8 anys i mig a Molins de Rei i permet fer un salt de qualitat important a la CUP Molins, ja que ha plantejat obertament un projecte per governar la vila i ha rebut més suports que mai per fer-ho possible.

28/05/2015 Política

Les eleccions municipals del 24 de maig han consolidat el projecte de la CUP a Molins de Rei, on ha obtingut 1.937 vots i s'ha mantingut com a tercera força política més votada pels vilatans. La CUP ha baixat lleugerament en percentatge de vot, però manté els 4 regidors i suma 140 vots més que el 2011.

La CUP ha defensat durant la campanya electoral un projecte polític col·lectiu i transformador amb la determinació de liderar majories rupturistes, independentistes i d'apoderament popular a l'Ajuntament. Els 1.937 vots rebuts consoliden un projecte nascut fa només 8 anys i mig a Molins de Rei i permet fer un salt de qualitat important a la CUP Molins, ja que ha plantejat obertament un projecte per governar la vila i ha rebut més suports que mai per fer-ho possible.

Malgrat això, la CUP també s'havia marcat el repte ambiciós de guanyar les eleccions molinenques, un repte que passava per la consolidació del projecte i per debilitar els partits polítics responsables de fer una gestió grisa i conservadora els darrers anys a Molins de Rei. Tot i assolir el primer objectiu, el segon no només no ha estat possible sinó que l'acció de govern de la sociovergència ha sortit reforçada de les eleccions.

En conseqüència d'aquests resultats, la CUP no podrà construir una majoria alternativa rupturista i independentista a l'Ajuntament i treballarà per aplicar el seu programa polític i per transformar la vila des de l'oposició dins la institució i des de tots els fronts possibles a Molins de Rei.

La CUP també vol fer un agraïment públic a les 1.937 persones que han confiat en aquest projecte, especialment a totes aquelles que han participat en les darreres setmanes i mesos en la confecció del programa, en els punts de trobada, en les embustiades, en les encartellades o en els actes de campanya, així com les 31 persones que han format part de la llista electoral i les 150 persones que han donat la cara públicament per la CUP Molins.

La CUP convoca una assemblea oberta el proper dissabte 6 de juny a les 10 del matí al Poliesportiu Municipal per fer balanç de la campanya i per debatre el paper què ha de jugar la CUP d'ara en endavant a la nostra vila i l'estructuració del projecte per enfortir-lo i fer-lo créixer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid