Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Un vídeo rememora el camí recorregut els darrers anys en una nova crida a omplir l’acte del 24A

L’espot repassa les principals fites i mobilitzacions del sobiranisme des de les consultes sobre la independència

21/04/2015 Política

La campanya unitària Ara és l'hora ha fet públic un vídeo de crida a assistir a l’anella olímpica per tal que l’acte del 24 d’abril, ‘Tornen les urnes, tornem al carrer’ esdevingui un clam per la independència, tant al Palau Sant Jordi com a l’anella olímpica. L’espot rememora les principals fites assolides pel sobiranisme els darrers anys, començant pel moviment popular de les consultes sobre la independència iniciat el 2009.

El vídeo recorda la manifestació del 10 de juliol del 2010, així com la manifestació de la Diada del 2012; el Concert per la Llibertat al Camp Nou; la Via Catalana del 2013; els Castells a Europa; les V arreu del món, la Via Catalana 2014; l’acte de suport dels ajuntaments al 9N; la campanya Ara és l’Hora, amb l’acte final el 7N; i la consulta del 9N.

Les inscripcions continuen obertes a www.araeslhora.cat


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid