Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
"Súmate" intenta oferir a Pedro Sánchez una altra realitat de Catalunya
19/04/2015 Política

El president de "Sumaté", Eduardo Reyes, ha aprofitat la visita del dirigent espanyol del PSOE, Pedro Sánchez, a l'Hospitalet de Llobregat, en el marc de la seva visita a Catalunya, per saludar-li i insistir de nou a poder organitzar una reunió entre el secretari general del PSOE i l'entitat que Reyes presideix.

En diferents ocasions des de "Súmate" s'ha intentat celebrar reunions amb diferents dirigents espanyols, com Pedro Sánchez, Mariano Rajoy o Susana Díaz, però fins al moment han hagut silencis i negatives. La intenció d'aquestes trobades és la de traslladar una realitat de Catalunya que des de Madrid la majoria de vegades s'obvia o es desconeix.

Des de "Súmate" volen que coneguin de primera mà la realitat complexa i plural de Catalunya, la de molts ciutadans nascuts aquí o vinguts d'altres parts de l'Estat, que ens senten catalans i espanyols, i defensem el dret a decidir i la possibilitat de construir un nou país. "Ciutadans desenganyats, molts de trajectòria socialista i federalista, que hem entès que la solució passa per les urnes, per canviar la relació entre Espanya i Catalunya des del respecte, el reconeixement mutu i la democràcia, sense que això suposi cap tipus de conflicte ni complex d'identitat, en una societat democràtica, plural, diversa i madura com la catalana".

En la trobada, Pedro Sánchez ha emplaçat a Eduardo Reyes a sol·licitar de nou aquesta reunió, i esperen  en aquesta ocasió es produeixi i ens permeti oferir-li una altra realitat de Catalunya, la d'una majoria social que existeix i que treballa per construir un nou país, des de la seva pluralitat i diversitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid